joydivision

Alla inlägg den 24 september 2010

Av Peter - 24 september 2010 20:34

Usch... har precis kollat på några minuters Idol... Sett 16-18åriga fjortisbrudar lipa för nervositeten att inte få synas i TV... Sett talang åka ut bara för att dom är 30+... De tre i juryn skulle inte känna igen talang om den så hoppade upp och bet dom i arslet... Det enda dom verkar vilja se är sexiga fjortisbrudar i fnaskoutfit samt söta småpojkar...


Det tragiska som inte idioterna i juryn verkar fatta är att dom artister som verkligen HÅLLER... dom artisterna som år efter år säljer ut turneer, säljer skivor och har en trogen skara fans som alltid stöttar dom! Dom är inte bara över 30, dom är över 40, 50 och ibland t o m över 60. Jag tänker på artister som Iron Maiden, Springsteen, Metallica, Ozzy, Iggy, Tina Turner, Motörhead... I sverige har vi artister som Winnerbäck, Lisa Ekdahl, Lundell och många många fler!


Talang hittar man inte bland mediakåta tonåringar, talang hittar fram själv... Ingen kan tänka sig Springsteen sjunga för en jury... Ingen kan ens föreställa sig Thåström eller Winnerbäck bli utsatta för juryn i Idol... Och OM dom skulle ställa upp, vad skulle dom få för reaktion? "Dom ser för tråkiga ut, ingen utstrålning.. inte speciellt tonsäker"...

Nej Sverige i all ära... Vi pratar om att vi är emot rasism, sexism, mobbing och förtryck ÄNDÅ är de mest populära programmen såna där man ska mobba, baktala och håna sina medtävlare.. Idol och Talang är två exempel på program där autoriteter som Andes och Laila (ännu två av svensk kändisinavel...) Bert Karlsson och Charlotte Perelli mobbar och hånar människor som sökt råd och velat bli bemötta av respekt, men respekt ska man inte förvänta sig av såna människor.. respekt säljer inte, respekt gör sig inte i reklamTV... Nej i reklamTV vill kära medelsvensson se folk hånade och förlöjligade... Medelsvensson vill skratta åt någon som är ännu mer patetisk än Medelsvensson själv... Allra helst ska det leda till naket, självmord eller sammanbrott, DÅ har vi gjort bra TV!

Nej vart är världen på väg? Allt ungdomar i gemen verkar tänka på är att få synas i TV... Oavsett varför... Knulla i Big Brother, ät maskar i Robinson, sjung falskt i idol.. bara du syns i TV!


När ska det bli revolution?

Presentation

Omröstning

Vilken är bästa jullåten genom tiderna?
 White Christmas
 O helga natt
 Snart kommer änglarna att landa (Lundell)
 A fairytale of New York (The Pogues)
 Feliz Navidad
 Last Christmas (Wham)
 Santa Claus is coming to town (Springsteen)
 Nån annan???

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards