joydivision

Alla inlägg den 25 september 2010

Av Peter - 25 september 2010 10:21

Ja imorgon har det gått en vecka... Sossarna gör chockdåligt val, miljöpartiet horar med alliansen (betala mig säger Wetterstrand så går jag med i er regering), Moderaterna framåt osv Men INGET skapade så stor debatt bland proffsvetare och ordbajsare (politiker) som att sverigedemokraterna kom in i riksdagen... 5,7% tog dom....

Demokrati innebär många saker, oftast är det olika nyanser hos olika människor men jag tror att man kan vara överens om att demokrati inte bara gäller att lyda majoriteten utan att även lyssna på minoriteten.

Jag är röd... iaf i hjärtat... sen vete fan om det finns några politiker att rösta på, jag kan säga att jag inte är sverigedemokrat iaf... MEN nu har svenska folket lagt sin röst... och 5,7% valde att lägga sin röst på SD. Detta har gjort SD till lovligt villebråd bland övriga politiker... man hånar, förlöjligar, hatar och skrattar åt sverigedemokraterna. Vad man glömmer bort i sammanhanget är att genom att håna sverigedemokraterna hånar man 5,7% av den röstberättigade befolkningen för att inte tala om alla minderåriga som röstade SD i skolval.

Men det är lätt att falla in i det mönstret... jag menar vad har reinfeldt och co att välja på... Antingen tar dom SD på allvar och inser att alliansen (och även sosseregeringarna innan) totalt har misslyckats med integeringen av alla invandrare i sverige eller hånar man dom som påpekar det.

För vad är egentligen SD? Det är en reaktion på regeringens integrationspolitik. Inget annat! Att SD dessutom pratar om otrygghet i samhället och att det behövs bättre ingripanden och arbete mot brottslighet kan jag bara hålla med om! Polisen är ett skämt iaf på landsbygden... I min lilla del av världen frodas brottslighet och dekadens... importerade flummare nyttjar rökverk som inte har tobaksaktiebolagets stämplar, folk kör packade i bilar, byns a-lag sitter snyggt parkerade utanför affärerna redan på förmiddagen och pimplar sprit och öl, en 50väg som leder från kommunens största bostadsområde för barnfamiljer till skola, sporthall och centrum betraktas som 90väg av trafikanter! Ja listan kan göras lång...


Mitt förslag för att slippa rasistpartier med rötter i svensk nynazism är följande:

1. Inse att Sverigedemokraterna är en reaktion på svenska folkets rädsla, oro oc missnöje.

2. Se över samhället idag... Vad behövs göras för att folk ska känna sig trygga för brottslighet men även trygga i sina jobb!

3. Använd statens pengar där dom gör mest nytta! Se till att sjuka, gamla och barn har det så bra som möjligt!


Sverige är det mest genheliga folk som världen skådats... feghet känns som en dygd i sverige... Under 20 och 30talet frodades den svenska nazismen och sverige hade förslag på interneringsläger för bl a judar... Hela den svenska överklassen var totalt för tyskland i början. Vi t o m deporterade norska och danska motståndsmän som försökt fly till sverige i början av kriget... Vad är vi idag? Jo det land som slår sig hårdast och mest för bröstet och säger sig vara SÅ toleranta och SÅ emot nynazismen och rasismen!

Tack och lov är det fler än jag som minns... Det kommer visa sig värdefullt till nyvalet eller till nästa val!

Presentation

Omröstning

Vilken är bästa jullåten genom tiderna?
 White Christmas
 O helga natt
 Snart kommer änglarna att landa (Lundell)
 A fairytale of New York (The Pogues)
 Feliz Navidad
 Last Christmas (Wham)
 Santa Claus is coming to town (Springsteen)
 Nån annan???

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards