joydivision

Alla inlägg den 11 januari 2009

Av Peter - 11 januari 2009 18:29

Tänk att jag glömde blogga igår!! konstigt konstigt!!


Jag har ägnat drygt två dagar åt nya datorn... försökt installera det jag behöver.. återskapa tappad info... försöker få Vista att likna XP så mkt som möjligt och det börjar arta sig lite hehe


En del människor verkar vara totalt besatta av att alltid ha rätt... Visst, jag gillar inte att ha fel men jag kan acceptera att jag har det... Det som fascinerar mig är att det finns människor (i min omedlbara närhet) som är så Gung ho envisa och så självupptagna att dom hellre offrar relationer med sin egen familj än att inse att dom faktiskt har fel!


Man lär sig saker på resan genom livet... (hmm antagligen inser man att man ör fullärd ungefär 5 hundradelar innan man sparkar hinken/gödslar maskrosorna/tar ner skylten) En av dom sakerna jag har lärt mig på senare tid är hur viktigt det är att man kan ta ett nej, att man kan acceptera "det går inte för vi har inte råd/tid" när det gäller saker man tänkt göra... Jag är en stark anhängare av tesen "motgångar härdar och gör dig till en bättre människa" och framför allt gäller det barnen... Våra ungar har inte fått mycket... vi har gjort vårt bästa för att ta med dom på saker dom har velat men lika många gånger har dom fått stå tillbaka för att vi kanske inte har haft råd att åka på just "den" konserten... det känns skönt att veta att dom klarar av att ta det... att jag inte behöver vara rädd för att säga "om vi kan ska vi åka på sweden rock i sommar".... Dom vet att om vi har pengar så åker vi.... Tyvärr är det inte alla som gör så... och som sagt... att gå genom livet med inställningen "Jag får allt jag pekar på" är inte bra... speciellt inte för barnet i fråga!


Nej färdigbetraktat för idag! Sammanfattningsvis kan jag säga att jag är väldigt nöjd med mitt liv.... jag har två barn som klarar sig bra, har kompisar och intressen... Jag har en fru som finns där och som jag finns för och vi har det bra tillsammans i familjen... vi skulle kunna flytta till Kiruna idag och klara det utmärkt för vi är självständiga!


Man ska leva i första hand för sin egen familj... sen kommer släkt och vänner.... det är min inställning! Ska jag hitta på nåt så är det i första hand med frun och barnen och i andra hand med alla andra! hehe så ska det minsann vara!!

Presentation

Omröstning

Vilken är bästa jullåten genom tiderna?
 White Christmas
 O helga natt
 Snart kommer änglarna att landa (Lundell)
 A fairytale of New York (The Pogues)
 Feliz Navidad
 Last Christmas (Wham)
 Santa Claus is coming to town (Springsteen)
 Nån annan???

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards