joydivision

Alla inlägg den 16 juni 2010

Av Peter - 16 juni 2010 20:05

Stockholm storstädas.. Kyrkan renoveras.. Gåvor ges.. _ALLT_ på statens bekostnad... Vi ska betala gäddkäftens bröllop, på vems bekostnad? Vem hade behövt pengarna bättre än våra små diktatorsymboler och inavlade grönsaker som kungafamilj kallas??

Vad sägs om skolbarn, sjuka, gamla, hemlösa? För inte fan behöver väl kungahuset mer pengar?


Vad är egentligen kungahuset? En samling inavlade fransoser med deras halvnazistiska fruar, resultaten av århundraden av inavel och adlig skit... Finns det nån tänkade människa under 70 som vill betala Maddes supande på stureplan och jetsetliv över hela världen? Nån som vill betala för Carl Philips halvidiotiska liv med bestickdesign och lek med adliga retards? Vem vill betala för en kung som är så uppenbart korkad att han knappt verkar veta vart han befinner sig? Vem vill betala för Nazze-Sillans plastikoperationer? _INTE JAG_....


Nej... Fram med giljotinerna, låt bilan falla och låt samtliga adliga få en riktigt kort klippning på lördag!

Låt oss alla protestera mot detta helt sjuka slöseri med pengar och resurser... Jag har inget emot socialbidragstagare, MEN om dom krävde bröllop och representation för miljonbelopp lovar jag att jag ska protestera och sälla mig till dom som ropar att det är för lätt att leva på Soc!

Nej kamrater... När den sista hemlösa personen fått tak över huvudet, när skolan har bra lärare och modernt studiematerial, när gamla får omsorg och vård, när sjukvården tar hand om alla, när ingen behöver gå med dåliga tänder pga ekonomi, när alla barn får uppleva en bra semester och lite lyx.... DEN dan ska jag säga att det är ok att ha ett kungahus och DEN dan ska jag betala skatt för det!!

"Upp trälar uti alla stater......"

Presentation

Omröstning

Vilken är bästa jullåten genom tiderna?
 White Christmas
 O helga natt
 Snart kommer änglarna att landa (Lundell)
 A fairytale of New York (The Pogues)
 Feliz Navidad
 Last Christmas (Wham)
 Santa Claus is coming to town (Springsteen)
 Nån annan???

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards